Tanssitan vauvaa kurssi alkaa 25.10.!

4.10.2017

Tule liikkumaan yhdessä vauvasi kanssa!

Tanssitan vauvaa -ryhmän tavoitteena on tukea vanhemman ja vauvan vuorovaikutusta ja hyvää oloa. Tunnit koostuvat tanssillisesta osuudesta helppoine askelsarjoineen sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista. Kaikkein tärkeintä on, että ryhmässä mennään vauvan ehdoilla! Tanssi kehittää vauvaa kokonaisvaltaisesti ja antaa aististimulaatioita sekä hyvän olon tunteita yhdessä vanhemman kanssa. Tanssitan vauvaa on myös kiva tapa tavata muita isiä ja äitejä, joilla on pieniä lapsia.

Ryhmään voit osallistua, kun vauvasi on täyttänyt noin kolme kuukautta, mutta on vielä alle 1-vuotias.

Vetäjänä toimii MLL:n kouluttama ryhmäohjaaja.

Osallistumismaksut
25 € jäsen
35 € ei-jäsen

2017 syksyllä klo 10-11 keskiviikkoisin (HUOM. viimeinen kerta tiistaina) Nuorisotila Zentrassa (Mannerheiminkatu 20).
25.10.  /1.11. / 15.11. / 22.11. / 29.11. / tiistai 5.12.    (EI kurssia 8.11.)

Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan tästä:https://goo.gl/forms/w0KfF7DCmDQxKGTv2

Jos on kysyttävää, niin ota yhteyttä sähköpostitse uusiporvoo.mll@gmail.com