MLL Uuden Porvoon Suuri Lastentarvikekirppis jää tauolle

9.9.2020

MLL Uuden Porvoon hallitus päätti kokouksessaan maanantaina 7.9.2020, että Suuri Lastentarvikekirppis jää toistaiseksi tauolle.

MLL Uuden Porvoon hallitus päätti kokouksessaan maanantaina 7.9.2020, että Suuri Lastentarvikekirppis jää toistaiseksi tauolle. Nimensä mukaisesti kirpputori on aina suuri ponnistus ja vaatii vapaaehtoisesti kirpputorin järjestäviltä ihmisiltä ja yhteistyötahoilta paljon työtä ennakkoon ja jälkeen. Edelleen jatkuvan pandemiatilanteen vuoksi emme voi olettaa, että vapaaehtoiset odottavat viime tinkaan tietoa tapahtuman järjestämisestä. Näin ollen kirpputoria ei järjestetä syksyllä 2020 eikä vuonna 2021 ollenkaan.

MLL Uusi Porvoo pyrkii kuitenkin muilla keinoin olemaan aktiivinen toimija Porvoossa ja tuottamaan mukavaa yhdessä tekemistä porvoolaisille lapsiperheille. Jo syksylle 2020 on tulossa mukavaa toimintaa, kannattaa seurata yhdistyksen FB-sivua, Instagram-tiliä sekä kotisivuja. Otamme myös mielellämme jatkuvasti mukaan uusia aktiiveja, jotka haluavat tuottaa vapaaehtoisvoimin yhteistä kivaa tekemistä porvoolaisten arkeen. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä sähköpostitse uusiporvoo.mll@gmail.com.

Facebook: MLL Uusi Porvoo
Instagram: @mlluusiporvoo