10-vuotias yhdistys

MLL Uusi Porvoo täyttää 10 vuotta 29.8.2019.

Syntymäpäivän kunniaksi järjestämme Porvoossa kaikille porvoolaisille

lapsiperheille ja nuorille avoimen ja ilmaisen

syntymäpäiväjuhlan lauantaina 14.9.

Syntymäpäiväjuhla levittäytyy ympäri kaupunkia erilaisin toimintapistein, mm. pomppimista Kraftverkissa, kiipeilyä Grottanilla, elokuva BioRexissä, ilottelua BoingBoingissa, elämyksiä Teatteri Soittorasiassa, voimistelua Voimistelusalissa ja pulikointia uimahallissa. Syntymäpäiväjuhla huipentuu kakkubuffaan nuorisotila Zentrassa, jolloin pöytä on katettu Cafe Gabriolen herkullisilla kakuilla.

KloMitäMissäLisätietoja & ilmoittautuminen

TemppuiluaKraftverkTäynnä, ilmoittautumiset vahvistettu.
10-12KiipeilyäGrottanTäynnä, ilmoittautumiset vahvistettu.
10-12IlotteluaBoingBoingTäynnä, ilmoittautumiset vahvistettu.
10.30-18UintiUimahalliIlmoittautuminen on päättynyt
12Elokuva: Toy Story 4Bio RexTäynnä, ilmoittautumiset vahvistettu.
13.30-14.30Teatterilaiva: yhteislaulua, leikkiä ja kasvomaalaustaNuorisotila ZentraEi erillistä ilmoittautumista, tervetuloa!
14-16Kakkubuffet, pöytä on katettu Café Cabriolen kakuillaNuorisotila ZentraTäynnä, ilmoittautumiset vahvistettu.
16Viiru ja Pesonen: Viiru muuttaa -teatteriesitysTeatteri SoittorasiaTäynnä, ilmoittautumiset vahvistettu.

Voimistelusali Porvoon aktiviteetit:

Klo 10-11 perhevuoro eli vapaata menoa voimistelusalissa kaiken ikäisille: paikkoja 20 perheelle
Klo 12-13 ohjattu telinevoimistelun näytetunti 6-8-vuotiaille: paikkoja 15 lapselle
Klo 13-14 ohjattu freerunningin näytetunti 9-15-vuotiaille: paikkoja 10 lapselle

Voimistelusalin ilmoittautumiset: https://forms.gle/acWfrWCxUqQzNifK9

Voimistelusaliin voi vielä ilmoittautua!

Temppuilu Kraftverkissä, kiipeily Grottanissa, ilottelu BoingBoingissa, elokuva Bio Rexissä, teatteriesitys Teatteri Soittirasiassa ja kakkubuffet Zentrassa ovat täynnä.

Olemme rajanneet paikkojen varauksen max. neljä (4) hlöä/varaaja, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan. Paikkoja on rajattu määrä / aktiviteetti.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat viimeistään ilmoittautumisajan umpeutumisen (11.9.2019) jälkeen sähköpostiviestin, jossa kerrotaan oletko saanut paikan vai oletko varalla.

Jos et pääsekään osallistumaan, ilmoita siitä mahdollisimman pian yhdistykselle sähköpostilla uusiporvoo.mll@gmail.com. Näin voimme tarjota paikkaa jonossa oleville.

Ilmoittaudu viimeistään 11.9.2019.

Ilmoittauduthan vain yhteen syntymäpäivän tapahtumaan (Grottan, Kraftverk, Bio Rex, BoingBoing, Teatteri Soittorasaia, Voimistelusali tai uimahalli).

Myös näin mahdollisimman moni perhe pääsee osallistumaan.

Tervetuloa juhlimaan syntymäpäivää kanssamme!