Suuri lastentarvikekirpputori

kirppiskahvio

Suuri lastentarvikekirppis on vakiinnuttanut paikkansa Porvoossa!

Jo vuodesta 2011 lähtien kaksi kertaa vuodessa järjestetty Suuri Lastentarvikekirppis on tapahtuma vailla vertaansa. MLL Uusi Porvoo ja S-market Näsi järjestävät kirppiksen yhteistyössä ja se valloittaa koko kaupan valtavan parkkihallin. Myyntipaikkoja on hurjat 160 kappaletta, jotka varataan joka vuosi alta aikayksikön. Suuren suosion saanut tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa myös yhdistyksen toiminnan peruspilarina.

TIETOA KIRPPISKÄVIJÄLLE:

Paikka: Kirpputori järjestetään S-market Näsin parkkihallissa, Aleksanterinkaari 1.

Myyntiaika on klo 10-13

Hinnat:

1 ruutu 15€ jäsen / 20€ ei jäsen

Myyntipaikkoja on noin 160 kappaletta. Yhden myyntiruudun koko on n. 2,5m x 5,5m.

Muistathan ottaa omat myyntikalusteet mukaan!

Kirpputorin varauslinkki avataan n. 1 kk ennen kirppispäivää.

Tervetuloa mukaan myyntihulinaan!

Seuraava kirpputori järjestetään sunnuntaina 30.9.2018. Kirppispaikat ovat täynnä. Peruutuspaikkojen jonotuslinkki avautuu 3.9.

Syksyllä 2017 olemme siirtyneet käytäntöön, jossa paikkamaksut suoritetaan etukäteen! Lisätietoja Myyjien infopaketista.

Emme vastaanota puhelin- tai sähköpostivarauksia

Kirpputorin aikana ovat kaupan omat parkkipaikat pääosin täynnä. Kuvassa vinkkejä lähialueen paikoitusalueista.