Infopaketti myyjille

Löytöjä kirppikseltä!
Merkitse selkeästi ja isosti myyntipaikalle, mitä tuotteita myyt.

INFOPAKETTI KIRPPIKSEN MYYJILLE

Ohje päivitetty 09.01.2019

Yleistä

• Paikkamaksu suoritetaan etukäteen. Huom! suorita maksu vasta kun olet ilmoittautunut myyjäksi kirpputorille (linkki lomakkeelle täällä).

Tilille: FI88 4210 0010 0523 12
    Viestikenttään: Nimi jolla varaat paikan (Etunimi + Sukunimi)
    Eräpäivä: 15. 3.2019

Varatut paikat, joita ei ole maksettu eräpäivään mennessä luovutetaan peruutusjonossa oleville.

• Kirpputori järjestetään S-Market Näsin parkkihallissa, osoitteessa Aleksanterinkaari 1.

• Myyntipaikkoja (sijaintia hallissa) ei varata etukäteen. Saavuttuasi paikalle ja ilmoittauduttuasi voit valita mieleisesi paikan vapaana olevista parkkiruuduista. Ks. Päivän aikataulu alla.

• Myyjiä on paikalla noin 160, joten varaudu aamulla ruuhkaan. Ennen halliin menoa tarkistamme kaikkien varaukset. Kaikki ehtivät hyvissä ajoin laittamaan myyntipaikkaa.

• Hallissa ei ole WC-mahdollisuutta. S-market avaa ovensa klo 10, jonka jälkeen kaupan WC on käytettävissä.

• Hallissa on viileää, joten kannattaa pukeutua lämpimästi.

• Asiakkaiden toiveena on, että myyjillä olisi rintanappi tms. jossa lukee myyjä.

• Edellisten vuosien kokemuksella myyjien keskimääräinen myynti on ollut noin 200 euroa.

• Kirpputorilla on liikkeellä paljon ihmisiä ja varkauksia sattuu satunnaisesti. Huolehdi, että sinulla on tarpeeksi apuvoimia kirpputoripäivänä, jotta pystyt pitämään tuotteitasi silmällä.

• Tuotteiden jälleenmyynti kirpputorilla on kiellettyä! Et voi ostaa kirpputorilta tuotteita ja laittaa niitä itsellesi myyntiin. Jälleenmyynnin tullessa ilmi, evätään mahdollisuus osallistua kahdelle seuraavalle kirpputorille myyjänä.

• Ei kaupallisille myyjille, vain yksityishenkilöiden lastenvaatteiden ja lastentavaroiden kierrätykseen.

• Halutessasi voit lahjoittaa myymättä jääneet vaatteet ja tarvikkeet hyväntekeväisyyteen. Näille tulee keräyspiste halliin ulosajorampin oikealle puolelle. Huom! Kevään 2019 kirpputorin osalta on vielä epävarmaa saammeko tapahtumaan yhteistyökumppania vastaanottamaan lahjoituksia!

• Jos tarvitset lapsenvahdin päivän ajaksi kotiin, voit varata MLL:n koulutetun hoitajan arkisin klo 8-12 numerosta 044-0303 301.

• Lähetä meille sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää tai perut myyntipaikkasi uusiporvoo.mll (a) gmail.com Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin.

Myyntipaikat & hinnat

• Myyntipaikkojen hinnat ovat yksi ruutu 15 € MLL -jäsen /20 € ei jäsen. Paikkavuokra maksetaan etukäteen pankkitilille.

• Varaa mukaan reilusti pientä vaihtorahaa. S-marketin pankkiautomaatista on aiemmin loppunut 20 euron setelit. Emme voi vaihtaa rahaa MLL:n kahviossa.

• Yhden ruudun koko on noin 2,5m x 5,5 m.

• Ota mukaasi omat myyntikalusteet.

• Myyntiruutuja ei voi varata etukäteen. Kaikki myyntiruudut ovat hyvällä paikalla.

Päivän aikataulu

Klo 8.30         Myyjät pääsevät halliin purkamaan tavaroita.

• Suosittelemme tuomaan tavarat kävellen esim. ostoskärryjen avulla Aleksanterinkaaren puolella olevaa ramppia pitkin.

• Halliin ajetaan Voittajantien puoleista ramppia pitkin (S-Gardenin pääoven lähellä). Myyjien tilapäiselle pysäköinnille osoitetaan rajattu alue hallin päässä. Tavaroiden purkamisen jälkeen autot ajetaan hallista ulos. Myyntiruudun viereen ei saa ajaa autolla. Poistuminen autolla tapahtuu ulosmenoramppia pitkin.

• Parkkihallissa on runsaasti tilaa myyjille, joten paikalle voi saapua vähän myöhemminkin.

Klo 9.45          Myyjien autot siirrettävä ulos hallista.

Klo 10.-13.00  Kirpputorin myyntiaika.

Klo 13.00        Alkaen myyntipisteiden purkaminen. Tämän jälkeen myyjät voivat ajaa autonsa jälleen
                       parkkihalliin. Pidäthän huolen, että oma myyntipaikkasi jää siistiksi poistuessasi paikalta. Hallissa
                       on roskiksia sekä erillisiä ostoskärryjä pahviroskia varten.

Pysäköinti & liikennejärjestelyt

• S-market Näsin läheisyydestä löytyy useita P-alueita (kuten Aurora-halli) , jonne suosittelemme Myyjien autot pysäköitävän. On kaikkien myyjien etu, että kaupan lähi parkkipaikat ovat ostajien käytettävissä.

• Aleksanterinkaaren puolella oleva ramppi on tarkoitettu vain jalankulkijoille.

• Kirpputorin aikana klo 10-13 kaikki rampit on tarkoitettu vain jalankulkijoille.

• Autoliikenne on kielletty hallissa klo 9.45-13. Turvallisuuden vuoksi kyseessä on ehdoton vaatimus. Paikalla on liikenteenohjaajia ja turvallisuutta varmistamassa Hinthaara-Boen VPK. Noudata saamiasi ohjeita!