Jäsenyys

Huomaathan, että Porvoossa toimii kaksi MLL:n paikallisyhdistystä! Kun haluat liittyä jäseneksemme, valitse valikosta: yhdistys 12097 MLL Uuden Porvoon yhdistys tai kirjoita hakukenttään Uusi Porvoo, niin löydät meidät!

Liity mukavaan joukkoomme ja tue paikallista toimintaa!

Jäsenenämme tuet toimintaamme porvoolaisten perheiden hyväksi. Tule mukaan toimintaamme. Voit valita juuri sinulle sopivan tavan kannattaa toimintaamme joko osallistumalla aktiivisesti toimintaamme ja tapahtumiin tai esimerkiksi maksamalla jäsenmaksun kannatuksen vuoksi! Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi MLL Uusi Porvoon jäseniksi!

Jäsenmaksu 20 € / vuosi  (0-15 v. ilmaiseksi).

Mitä jäsenmaksulla saa?

Valtakunnalliset jäsenedut

• Lapsemme-lehti 4 kertaa vuodessa
  • Liiton jäsenedut (mm. alennuksia hotelleissa, kaupoissa, Tiedekeskus Heurekassa ja Ranuan eläinpuistossa).

MLL Uuden Porvoon tarjoamat jäsenedut

Voimassaolevalla jäsenkortillasi saat:

• AnnArt

• 10 % alennus Ilokuvaus-paketeista ja 5 % alennus muista kuvauksista

• Teatteri Soittorasia

• Aikuiset pääsevät teatteriin lastenlipun hinnalla (enintään 2 lippua / esitys)